Szef Kuchni Poleca
Dania regionalne
Lunch
-
Zupa pomidorowa
350 ml
-
Bitki w sosie własnym ,ziemniaki puree i surówka z kiszonej kapusty
Opakowania
Zupy
Dania tradycyjne
Dania z drobiu
Dania mięsne
Dania rybne
Makarony
-
Penne con spinaci
350 g, szpinak, suszone pomidory, czosnek Opakowania -
Tagliatelle con funghi porcini
350 g, prawdziwki, cebula, czosnek, oliwa, pietruszka Opakowania -
Penne con salmone
350 g, łosoś wędzony, cebula, czosnek, pomidorki koktajlowe Opakowania
Sałatki
-
Sałatka wegetariańska
350 g, pomidor, ogórek, papryka, cebula czerwona, oliwki, ser feta, sos winegret, grzanki czosnkowe
Opakowania -
Sałatka cezar
350 g, filet z kurczaka, mix sałat, bekon, pomidor, papryka, cebula, parmezan, sos cezar, grzanki czosnkowe Opakowania -
Sałatka z łososiem
350 g, wędzony łosoś, mix sałat, pomidorki koktajlowe, orzechy, oliwa z oliwek, grzanki czosnkowe Opakowania
Surówki
Dodatki
-
Ziemniaki
180 g
-
Ziemniaki opiekane
150 g -
Frytki
120 g -
Ketchup
50 ml -
Śmietana
-
sos czosnkowy
Desery
-
Sernik z musem malinowym
200 g Opakowania -
Szarlotka
200 g Opakowania -
Naleśniki na słodko
Opakowania